Huidige Projecten

Card image cap
Health Camp in Lamjung Nepal

Stichting Nepalfonds heeft in november in Rainaskot te Lamjung, Nepal een health camp georganiseerd waarbij meer dan vijfhonderd patiënten werden geholpen. In dit project werd samengewerkt met de Lions Club uit Kathmandu.

Card image cap
Noodhulp aan slachtoffers van de corona

Stichting Nepalfonds en Nepal Development Academy (NDA) hebben het coronafonds Nepal in het leven geroepen die ruim €10,000 heeft opgeleverd . Door de volledig lockdown moet iedereen binnen blijven. Les meer ... Vooral de arme Nepalezen zijn hier slachtoffer van geworden die geen spaargeld hebben en krijgen ook geen uitkering van de overheid. Met het coronafonds hebben we duizenden gedupeerde kansarme bevolking in Kathmandu, Bhaktapur, Pokhara en Kaver kunnen helpen met levens- en hygiënische middelen. Dankzij jullie steun is het ons gelukt zo veel mensen te helpen – heel hartelijk dank voor jullie bijdrage! www.coronafondsnepal.nl

Card image cap
Hulp aan Sarita Acharya

Hulp aan Sarita Acharya

Card image cap
Hulp aan Dil Bahadur BK

Hulp aan Dil Bahadur BK

Card image cap
Help Sandip Subedi en geef hem een aangenaam leven

De 18 jarige Sandip Subedi is afkomstig uit het afgelegen dorp Thulipokhari van het district Parbat. Hij heeft sinds zijn geboorte een geestelijke en lichamelijke beperking. Vlak na de geboorte hebben artsen geconstateerd dat hij aan meningitis leed. Tevergeefs heeft zijn familie alles geprobeerd om hem te behandelen.

Les meer...