• Waarom Nepalfonds steunen?
  Waarom Nepalfonds steunen?
 • ... Omdat zij dringend hulp nodig hebben
  ... Omdat zij dringend hulp nodig hebben
 • ... Omdat uw gehele bijdrage rechtstreeks bij de doelgroep terecht komt
  ... Omdat uw gehele bijdrage rechtstreeks bij de doelgroep terecht komt
 • ... Omdat we uw bijdrage verantwoord en duurzaam aanwenden, daar waar het echt nodig is
  ... Omdat we uw bijdrage verantwoord en duurzaam aanwenden, daar waar het echt nodig is
 • ... Omdat we samen met u het verschil willen maken in het leven van kansloze Nepalezen
  ... Omdat we samen met u het verschil willen maken in het leven van kansloze Nepalezen
 • ... Omdat u bij wilt dragen aan een eerlijke en rechtvaardige wereld
  ... Omdat u bij wilt dragen aan een eerlijke en rechtvaardige wereld

Het Bestuur

Rita Thapa – Voorzitter

Rita ThapaNamasté, ik ben Rita, geboren en getogen in Nepal. In Nepal heb ik gewerkt bij de reisbranche, maar in Nederland ben ik werkzaam in de zorg.Ik ben als vrijwilliger betrokken bij de stichting Nepalfonds. Ik hoop als voorzitter van Nepalfonds een steentje bij te dragen aan een duurzame Nepalese samenleving. Nepal is een ontwikkelingsland en heeft een groot achterstand op gezondheidzorg en onderwijs. Een rechtvaardige samenleving waar man en vrouw gelijke rechten hebben, staan bij mij hoog in het vaandel. Ik wil een verschil proberen te maken in het leven van kansarme vrouwen en kinderen in afgelegen gebieden van Nepal.

 

Nanda Rai – Secretaris

Nanda RaiIk ben afkomstig uit Bhojpur, Nepal en heb ruime ervaring als leerkracht op een middelbare school. Ik woon al jaren in Purmerend en werk momenteel in Amsterdam. Ik ben als adviseur betrokken bij de Non-Resident Nepali Association Netherlands (Nepalese gemeenschap in Nederland). Ik vind het belangrijk dat ook vrouwen een actieve bijdrage kunnen leveren aan de Nepalese samenleving. ‘Samen kunnen we meer bereiken en door onze krachten te bundelen kunnen we meer mensen helpen die de hulp het hardst nodig hebben’. Ik hoop als secretaris meer hulpbehoevenden de broodnodige hulp te kunnen bieden en zo bij te dragen aan verbeterde leefomstandigheden van kansarme Nepalezen.

 

Shashi Paudyal – Oprichter en penningmeester

ShashiPaudyalDiep in mijn hart blijf ik een Nepalees in hart en nieren, al woon ik meer dan de helft van mijn leven in Nederland. Mijn streven is om een bijdrage te leveren aan een eerlijke, rechtvaardige en duurzame samenleving in Nepal. Ik ben oprecht dankbaar voor alle vrijwilligers die hier hun onmisbare bijdrage aan hebben geleverd. Zonder de hulp van sponsoren en donateurs hadden we dit werk nooit kunnen doen. We willen de ingeslagen weg voortzetten, want er is nog veel te doen in Nepal. Daarom kunnen we iedere steun goed gebruiken die rechtstreeks ten goede komt voor diegenen die het hardst nodig hebben.

 

ANBI logo
Corona Actie Nepal