Help Sandip en geef hem een aangenaam leven

 • De 18 jarige Sandip Subedi is afkomstig uit het dorp Thulipokhari van het district Parbat. Hij heeft sinds zijn geboorte een geestelijke en lichamelijke beperking. Vlak na de geboorte hebben artsen geconstateerd dat hij aan meningitis leed. Tevergeefs heeft zijn familie alles geprobeerd om hem te behandelen. Sandip’s ouders zijn boeren op het platteland en hebben geen werk of bedrijf. Het gezin staat onder moeilijke omstandigheden ​​om het leven draaiende te houden. De ouders moeten alle eindjes aan elkaar knopen om het hoofd boven water te houden.

 • Ondanks alle inspanningen van zijn ouders is het hun niet gelukt om behalve twee rolstoeltje hulp voor Sandip te krijgen. Bij een bezoek aan Sandip door een gezondheidsmedewerker uit Pokhara komt naar voren dat er dringend behoefte is aan een nieuwe rolstoel, verder onderzoek naar zijn gezondheid door een arts en een eventuele behandeling. Verder hebben de ouders aangegeven een kleine winkel in hun eigen bergdorp te willen beginnen. Als ze zelfvoorzienend zijn, kunnen ze Sandip ook meer aandacht en zorg bieden.

 • Slapende Sandip Huis van Sandip
 • We doen een beroep op jullie om Sandip en zijn familie te helpen. Uw gift kunt u overmaken naar onderstaande bankrekening van stichting Nepalfonds.

  Vader Sandip met rolstoel Naam: Stichting Nepalfonds
  Bankrekening: NL83 INGB0005652171
  Alvast ontzettend bedankt voor jullie steun ook namens Sandip en zijn familie!

  Lees in Nepali (नेपाली)